Who are we?

Etienne

(Dames-/Herenkapper)

Etienne doet het liefst de grote behandelingen waarbij je echt het gevoel van een make-over krijgt. Maar daarvoor hoef je heus niet met unicorn-hair de deur uit! Etienne gaat voor streetfashion.

Zowel nationaal als internationaal heeft Etienne een schat aan ervaring opgebouwd. Naast Bersantai, werkt hij ook als freelance artist and educator voor KMS en geeft hij trainingen in binnen- en buitenland. Hij heeft lesgegeven aan de Barber School in Amsterdam en gaf gastlessen aan het Alpha college in Groningen. Ook binnen de Nederlandse fashion- en tv-wereld heeft hij z'n skills kunnen vertonen, door backstage te werken tijdens de Amsterdam Fashion Week en voor tv-programma ‘ De Verleiders’.

Deze kapper met Groningse roots is na 4 jaar teruggekomen uit de randstad om zich 100% op zijn doel te kunnen richten: Een salon vol liefde voor het kappersvak: Technisch en creatief mooi haar creëren met hoogstaande producten en de laatste knip-, kleur- en stijltechnieken. Highlights, bayalage of een strakke fade? Bij Etienne ben je in goede handen.

Fabrizio

(Dames-/Herenkapper)

Energie is de superpower van deze zelfbenoemde vakdebiel: Fabrizio heeft een passie voor haar. Hoe meer wensen je hebt; hoe enthousiaster hij wordt!

Deze hair magician is geen onbekende in de stad Groningen. Bij verschillende kapsalons ontwikkelde Fabrizio zich tot een ervaren, eigenzinnige dames- en herenkapper. Deze skills zet hij nu in voor zijn droomdoel: Een kapperszaak waar klanten alle aandacht krijgen en elke bezoek een bijzondere ervaring is.

Fabrizio houdt ervan om verandering aan te brengen in het haar. Met aandacht voor jouw wensen en de focus op wat jouw haar écht nodig heeft, haalt hij het beste in jouw haar naar boven. Fabrizio heeft een passie voor grote behandelingen zoals kleuren, highlights en bayalages. Heb je krullen? Dan is Fabrizio jouw match made in heaven. Gewapend met de beste producten en de laatste technieken, zorgt hij er voor dat jij binnen no-time met prachtig haar de deur uit loopt!